Как да пазаруваме удобно и изгодно от мебелен магазин онлайн?

мебели онлайнПредимството да ползваме технологиите и дори да можем да поръчваме мебели до дома си се оказва доста приемливо за много от потребителите. Ако преди години магазините за мебели никнеха като гъби из градовете то днес се забелязва една друга тенденция – към масово затваряне на физическите и поява на онлайн платформи, от които клиентите лесно могат да изберат своите нови мебели. Разбира се, докато стигнат своя пик и над 90 % от желаещите да закупят мебели да се насочат към виртуалната търговия сигурно ще измине доста време, но е факт че към днешна дата е доста висок интереса към онлайн магазините за мебели, тъй като не само бързината,с която се обслужват клиентите, но и огромния избор от предложения са се превърнали в основен приоритет за тях.

А ЛениСтил е един от водещите магазини в страната, които залагат на иновациите и съвременните методи за предлагане на модерни, атрактивни и достъпни мебели. Предложенията са насочени към потребители от различни категории, което е и причина да се наблюдава такъв огромен избор от продукти, стилове, дизайн , цени и други характеристики. За да закупите частично или цялостно обзавеждане за вашия дом, офис или търговска площ е препоръчително да знаете своите права и ангажименти при сключването на сделката. Да точно така, става въпрос за договор за продажба, в който Ви сте купувач, а производителя на мебели е продавач. Когато се стигне до договорни отношение е логично да има клаузи, които се отнасят до спазването на правила и от двете страни. Както ЛениСтил се задължава да произведе поръчаната мебел и да я предостави на своя клиент, то клиента се задължава да я приеме и заплати в уговорената парична стойност. Всички тези критерии и условия са ясно формулирани в търговската политика на онлайн магазина. Общите параметри за извършване на покупко-продажба на мебели са достъпни за всички потребители и клиенти на сайта.  Затова  преди да направите поръчка за съответната мебел е желателно да се запознаете с общите условия, които ще откриете на https://mebelilenistyle.com/.

Специализираните магазини за продажба на мебели разполагат с пълна гама от продукти, които се предлагат в разнообразни, размери, дизайн и цени. Така, че всеки един клиент съобразно индивидуалния си вкус може да избере мебел, която да се впише идеално в домашния интериор. А приоритетите да се сдобиеш с обзавеждане от mebelilenistyle.com никак не са малко. На първо място можете да разчитате на наистина достъпна цена. Както знаете пазара е залят с мебели от различни ценови категории. По презумпция обаче се оказва, че евтините такива не се отличават с някакво впечатляващо качество и реално дадените пари за такива мебели се оказват крайно недобра инвестиция. Именно поради това клиентите, които избират да се доверят на ЛениСтил осъзнават, че освен добра цена продуктите определено си заслужават, тъй като се отличават със своето безупречно качество, издръжливост и уникален дизайн.

Стъпките за покупка на избраната мебел от онлайн платформата на ЛениСтил са изключително лесни и не изискват специфични познания по отношение на онлайн търговията. Това, което трябва да се направи е да изберете мебел от съответните категории. Добавянето в количката означава, че сте направили своя избор и следващата стъпка се състои в оформянето на подробностите за поръчката. За целта е необходимо да си направите профил в сайта, с който да пазарувате или пък да оформите своята заявка като гост. И в двата случая се изискват данни, които включват имена и адрес на получателя, данни за фактура, както и телефон за контакт. Когато сте готови с изписването на информацията от вас ще се изисква да изберете адрес за доставка и метод за разплащане. За да не се получат грешки с транспортирането и мебелите да отидат на друг адрес внимателно проверете подадените данни. Вариантите за плащане са няколко – с наложен платеж, банков трансфер или виртуален ПОС терминал, който още в момента на сключване на сделката тегли сумата за поръчката Ви.

С оглед да улесни още повече своите клиенти онлайн магазин ЛениСтил разполага и с опция поръчка на изплащане. Кредитната линия дава възможност да си поръчате мебел, която да изплащате на вноски. Това е изключително удобство, защото в крайна сметка по този начин не плащате еднократно цялата сума, а на равен брой вноски за 2,3,4,5 и т.нат. месеци. За да получите такава кредитна линия се изисква да бъдете одобрени от кредитора, с който работи ЛениСтил. тъй като става въпрос са по-дребни суми то почти всеки кандидат бива одобрен.

Сигурно ви се струва нелепо да се взима заем в размер  на 1400 лева за нов диван или спален комплект, но когато домакинствата нямат парите на куп то наистина се оказва доста неприемливо да се чакат по-добри времена. Да спестите за ново обзавеждане понякога се оказва мисия невъзможна, но ако се доверите на ЛениСтил то срещу минимално оскъпяване ще можете да обзаведете напълно практично и елегантно всяка част от дома си. Време е да направите поредната крачка и да изберете как ще заплатите – в брой при получаване, с банков трансфер или чрез кредит.

Всеки продукт, който виждате в онлайн магазина за мебели се предлага с двугодишна гаранция. При евентуален проблем с качеството можете да се обърнете към производителя за отстраняване на повредата. В сайта на ЛениСтил чрез контактната форма можете да подадете искане за извършване на ремонт на място или чрез връщане на съответната повредена мебел в склада на производителя. Колкото и да са редки подобни случаи те са част от процеса на изработка и контрол. Затова ЛениСтил проявява висока отговорност и при всяка нередност поема своята отговорност.

Ако направите преглед на цените на пазара ще установите, че тук ще откриете най-здравите и сигурни варианти за обзавеждани в изтънчен стил и безупречен комфорт. А удобството, което предоставя онлайн платформата е в това, всеки впечатлен от обзавеждането в сайта на ЛениСтил  да може да поръча и получи закупеното на точния си адрес. От огледала и мини холни масички до мека мебел, спални и детски стаи  – всичко това създадено за Вас с  внимание и специално отношение.