Adidas Terrex за снежни приключения

Обикновено зимата е любим сезон за много от децата, но големите рядко я харесват. Лишава ни от какво ли не – възможност за плаж, за разходки, дори за това да носим така удобните си, любими маратонки… Е, поне от последното вече спокойно може да не се лишавате! Adidas Terrex са специални, уникални по рода си маратонки, напълно подходящи за зимни условия!

Въпреки че зимата е в разгара си, има прекрасно решение за всички, обичащи своите трейнъри. Специалната серия Adidas Terrex е създадена с цел да ви дари с комфорт и със стабилност дори и в най-големия студ. Въпреки снега, леда или даже кишата, ще се радвате на уверена походка. Кал, локви, киша и преспи? Това са обувки, които просто са създадени за тези условия. С тях ще се чувствате отлично даже и във време, в което почти никакви други обувки не биха били в състояние да съхранят комфорта. И в най-свирепата зимна обстановка ще се чувствате сигурно, защото ще сте подготвени.

От Adidas са сътворили невероятна обувка, която всъщност просто изглежда като маратонка. Всъщност тя е опитен борец срещу природните зимни стихии. Съществуват мъжка, дамска и детска серия, които носят целия комфорт на маратонките, но са с невероятните качества на обувки за преход в планината. Всъщност – Adidas Terrex е своеобразна компилация между най-доброто и от двата свята, събрано на едно място. Точно това е причината моделите да са подходящи едновременно за походи в зимни условия, а в същото време и за студове в градска среда. Има специфични показатели, които може да се каже, че са дори повече от впечатляващи и гарантират, че ако се доверите на марката тази зима, ще останете очаровани!

Този вид обувки разполагат със специална мембрана, която ги прави отлични за влажно и студено време! Кракът ви ще е на топло и комфортно през цялото време.

От Adidas винаги са знаели какъв е точният начин да се погрижат за комфорта на стъпалата на клиентите си. Това е причината и тази тяхна серия обувки да е създадена така, че краката постоянно да могат да дишат. Това става реалност, благодарение на специални нови синтетични материи, използвани при направата на моделите.