Декорацията променя атмосферата и прави дома ни щастлив

Аксесоарите за декорация правят дома ни щастлив – ключа е в детайлите, а всяка жена ще ги оцени, оставете това нейно право при избора им. Всеки знае, че единици са мъжете, които биха обърнали внимание на дребните детайли, които всъщност са толкова важни за завършената визия и уютния дизайн.

Малките детайли като декоративни възглавнички с контрастен цвят, различни щампи и декорации придават индивидуалност и уют във всяко помещение. Подходящият подбор на щори, пердета и завеси, съобразен с общия характер на помещението дава тази довършителна щтриха в интериорния дизайн, която модерна декорацияпридава характер и индивидуалност. Добре подбраният килим, може да внесе елегантност и стил във всяко помещение, затова не трябва да се пренебрегва.

Друг важен детайл при обзавеждането е избора на лампион. Дори и най-добре обзаведения дом, може да изглежда посредствен ако не се подбере подходящата светлина. Много често не се замисляме за ролята на светлината в дома ни, а тя е от изключително значение, както и за цялостната визия на дизайна, така и за здравето и пълната релаксация на тялото и духа.

При избора на осветление трябва да гледаме на всяко осветително тяло като активен участник в цялостния дизайн на интериора. Точно детайлите са тези, които подчертават цялостната красота на жилището и показват предпочитанията на собствениците. Това е и причината да обръщаме толкова много внимание при избирането им и да се доверим на усета и предпочитанията на нежната половинка от семейството. Без да омаловажаваме вкуса и предпочитанията на силния пол, но дамите определено имат по-наблюдателно и набито око за детайла. Не случайно има една стара поговорка, която гласи, че мъжът създава къщата, а жената я прави дом.

Дори и най-малките детайли, като дръжки на врати, дръжки на шкафове и чекмеджета, закачалки и рамки придават акцент и имат потенциала да променят цялостния облик на дома, затова скъпи господа, не се притеснявайте да доверите детайлите в ръцете на вашата нежна половинка. Тя несъмнено ще избере най-подходящите аксесоари, като това ще донесе радост и спокойствие, както за вас и така и за нея, засилвайки взаимното ви желание за хармонично и изпълнено с любов съжителство.