Агентите на Щит

Агентите на ЩИТ – ТОП сериал по FOX

Агентите на Щит
Агентите на Щит

Подобно на друг много популярен сериал, излъчван по телевизия FOX, а именно ,,Светкавицата‘‘, така и ,,Агентите на ЩИТ‘‘ е създаден по известния комикс на Марвел, носещ името ,,ЩИТ‘‘. Сериалът излиза на бял свят на 24 септември 2013 година, като в момента той се излъчва по телевизия FOX всеки четвъртък от 22:00 часа.

Сюжетът се върти предимно около малка група служители на правоохранителна световна агенция ,,Щаб за интервенция и тактическа защита‘‘, чиито лидер е агент Фил Коулсън – истински ветеран в агенцията, радващ се на уважение и адмирации. Зрителите са на мнение, че именно Коулсън е най-интересният персонаж в този сериал по телевизия FOX, но въпреки това редом с него, се появяват и други любопитни герои. Такива са летателната експертка Мелинда Мей, изключително трудно достъпният Гранд Уорд, компютърният хакер на име Скай, срамежливият специалист по техника на оръжията Лео Фиц и екстравагантната му приятелка Джема Сивънс, която е пристрастена в извънземните форми на живот. Те са се събрали там с цел борба с различни супергерои и справяне с необичайни свръхестествени събития. Абсолютно всеки случай, пред който те се изправят, представлява истинско изпитание за тях, което изисква изобретателност и постоянно сътрудничество, за да спасят света от потенциални заплахи. Героите на един от най-интригуващите сериали по FOX са различни по своему и всеки притежава умения, които ги превръщат в един от най-успешните екипи в цялата агенция, които същевременно се борят с престъпната организация на име ,,Хидра‘‘. Един от най-интересните елементи в сериала по телевизия FOX e именно постоянното взаимодействие с кино вселената на Марвел, като някои от предишните му филми дори оказват влияние върху сюжетната линия на ,, ЩИТ‘‘.

И като повечето излъчвани сериали по FOX, така и този разполага с цели 4 сезона за своите фенове. Актьорите, които участват в него са Кларк Грег, Минг На Уен, Брет Далтън, Клоузи Бенет и други.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.