bebeshki-legla-news4000-bg

Бебешки легла – размери и модели

bebeshki-legla-news4000-bgКогато започнете да търсите бебешко легло, изведнъж осъзнавате, че трябва да обмислите много повече от това в какъв цвят да е то. Всъщност, има толкова много различни видове бебешки легла, че може да стане малко объркващо – дървени легла, сгъваеми, с колелца, трансформиращи се и т.н. Богатият избор от легла и кошари е да може да се осигури максимален комфорт, както на вашето мъниче, така и на вас самите. Родителите искат само най-доброто за своите деца, така че първото и най-важното, за което трябва да гледате е безопасността. Освен това, при избора на правилния тип детско креватче, няма правилно и грешно. Трябва да вземете този модел, който ще се комбинира с вашата среда и предлага всичко, от което се нуждаете вие и вашето бебе. Ако знаете какво да търсите, закупуването на бебешка кошара ще бъде едно приятно изживяване.

Размер на детските легла и кошари
Първият и най-важен фактор за всеки е наличието на пространство. Ако имате достатъчно място в стаята, може да закупите по-голяма кошара, като стандартни размери са 70 х 130, 70 х 140 или 70 х 185. За хора, чието пространство е ограничено има и по-малки размери на кошарите – 60 х 120 и 65 х 165.

Дървено или сгъваемо легло
Това е другото нещо, за което трябва да помислите. Дървените легла се характеризират с по-голяма здравина и стабилност, но пък сгъваемите са определено много удобни за транспортиране, дори и на по-големи разстояния. Който и от двата варианта да изберете, гледайте леглото да има допълнителни екстри – чекмеджета или пространство, в което да слагате неща от първа необходимост, възможност за премахване на решетките, за да може детето ви само да излиза и влиза, когато порасне. Ако се спрете на дървени бебешки или детски легла, може да разгледате моделите, които предлагат трансформирането в друга мебел, като бюро, легло за юноша, нощно шкафче и други.

Модели бебешки легла

Бебешка кошара 2 нива Funny Dreams CANGAROO
Този модел е създаден за любителите на сгъваемите кошари и хората на път. Конструкцията е алуминиева и много лека, а колелцата в едната част я правят изключително лесна за придвижване от една стая в друга. Този модел бебешко легло е подходящо за деца от най-крехка възраст. Продукта има две нива – горно за новородени и по-ниско ниво, когато детето ви вече може да се изправя само. От едната страна разполага с отвор с цип , а към модела има и гриф с играчки и странични джобчета, в които да слагате най-необходимите неща.

Детско легло Тони Dizain Baby
Изключително красиво дървено легло, което е подходящо за всяка детска стая, благодарение на изчистеният си дизайн. Леглото има 3 нива за разполагане на матрака, както и подвижна решетка. След като детето ви порасне, може спокойно да преобразувате кошарата в етажерка и бюро. Модела разполага и с 2 чекмеджета, в които да поставяте дрешки, спално бельо, одеяла и други. Друга много хубава функция, която има детско легло Тони, е люлеещият се кош, с който лесно може да приспивате мъничето си.

Изброените модели, както и много други, може да откриете в онлайн магазин bebeland.net – сайт, който разполага с всичко необходимо за вашето дете.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.