Бърз заем

Възползвайте се от бързи кредити онлайн

Бързите кредити онлайн ви дават гъвкавост, каквато стандартните кредити не могат да ви дадат. Причината за това е, че можете да изтеглите такъв креди на всяко място и по всяко време. Дори сега, докато четете тази статия, можете да отворите някой уебсайт за бързи кредити онлайн и да подадете заявка. Това ще ви спести ходенето до офиса на въпросната фирма кредитор.

Бърз заем
Бърз заем

До колко време се отпуска онлайн кредитът?

Става бързо – в рамките на 20 минути. Трябва просто да пуснете заявка за кредит, в която да попълните своите лични данни (трите Ви имена, ЕГН, номер на личната карта, телефон, актуален адрес, месторабота). Това са основните неща. Има няколко неща, които са задължителни изисквания за отпускане на парите. Едното е да сте пълнолетни – трябва да сте поне на 18 години, но много фирми изискват 21-годишна възраст.

Другото е да сте на постоянен трудов договор – това се изисква с цел доказване на вашите доходи. С други думи, фирмата иска да провери дали ще можете да върнете парите.

Къде мога да си получа парите?

Най-масовите варианти са три – в кеш в офиса на избраната от вас фирма, по изипей или по банкова сметка.

Какви са лихвите и до колко време трябва да върна сумата?

Лихвата варира между 5-30 % от абсолютната стойност на сумата, която сте изтеглили. Дали ще е 5%, 10% или 30% зависи от това колко пари сте изтеглили и за колко време ще ги върнете. Ако ги върнете по-бързо лихвата ще бъде по-ниска.

Колко пари мога да изтегля?

Всичко зависи от избраната фирма. Някои отпускат кредити до 300 лв, а други до 3 000 лв. Има фирми, които отпускат дори по 15 бона.

Стандартната сума е между 50-1000 лева.

Как да връщам парите?

Ето три варианта – в офис на кредитора, по банков път или чрез посещения на служители на кредитора във вашия дом.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.