claimhelp

Вашият полет е закъснял или отменен?

Всеки ден милиони пътници пътуват със самолети, а на всеки пети от тях се е случвало да изпита някакви пречки и дискомфорт, често по вина на авиокомпанията – дали ще е закъснял или отменен полет, свръхрезервиране на билети, изгубен багаж и други.claimhelp

Ако ви се случи нещо подобно, от вас се иска да получите писмено потвърждение от авиокомпанията за случилото се, както и какви са причините за това. За да успеете да защитите правата си, съберете всичко, което може да послужи като доказателство – снимки, касови бележки, бордни карти, ваучери и други. Имате право на обезщетение между 250 и 600 евро, да получите възстановяване на сумата на билета или алтернативен полет, както и храна и напитки, право на две безплатни телефонни обаждания, незабавно предоставени от авиокомпанията, независимо от причината за анулирането на полета. Ако вече сте на летището, когато разберете, че ви е отказано да се качите и сте резервирали полет с излитане на следващия ден, авиокомпанията трябва да ви осигури настаняване в хотела и да плати за транспорта ви от и до летището и хотела.

Имайте предвид, че цената на билета за първоначалния полет не влияе върху размера на обезщетението. Съгласно Европейския регламент за правата на пътниците можете да поискате обезщетение, дори ако сте резервирали билета си с нискотарифна авиокомпания. Ако сте получили отказ за качване на борда поради прекомерно резервиране, а пътувате в командировка, вие имате право на обезщетение, а не вашият работодател. За да отговаряте на изискванията, полетът трябва да излети в рамките на ЕС или, ако кацне в ЕС, авиокомпанията трябва да има седалище в ЕС. Възможно е да се предяви иск за полети отпреди 6 години.

Разбира се, има вариант да се обърнете към специалисти, които да направят това за вас. Екипът на ClaimHelp има достатъчно опит и познания за авиоиндустрията, които им позволяват да представляват интересите на своите клиенти пред авиокомпаниите. Понастоящем компанията може да се похвали с 98% успеваемост в изпълнението на предявените искове, докато за работата си ще получат комисионна само ако спечелят вашето дело. Можете да се свържете с ClaimHelp чрез техния уебсайт https://www.claimhelp.eu/, където има изградена леснодостъпна платформа за регистрация на претенция при проблем с вашия полет.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.