zaem-za-minuti

Как да вземем мини заем в рамките на няколко минути?

Понякога е нужно много малко, за да почувстваме материален комфорт и спокойствие. Това ни тласка към намирането на по-доходоносна работа, а ако такава няма, алтернативен вариант е да се възползваме от небанков мини заем с гъвкав срок за погасяване. Усвояването на подобен вид кредит не се свързва с доказване на доходи и с намирането на гарант, а получаването на отговор е само за няколко минути време, споделят от Кеш Кредит. Това прави така наречените “бързи пари” желана опция за голяма част от днешните потребители, които не отговарят на условията за финансиране от банка.

мини заеми

Какво е мини заем

Размерът на мини заемите е малък, както става ясно от самото им наименование. Срещат се и с името “Кеш на ден”, а възможната сума за усвояване варира от 100 до 1000 лева със срок за погасяване на дължимите вноски до 30 дни. Клиентите могат да се възползват и от преференциални условия за нови потребители, състоящи се в 0% лихва за кредити до 600 лева.

Мини заемите от 100 до 2000 лева са също добро решение, ако на човек са му необходими пари и то на момента. Дори и лицата с лошо ЦКР имат достъп до този продукт, който е обвързан със срок на погасяване от 1 до 24 месеца, а процесът по кандидатстване е изключително улеснен. Кредитите за пенсионери и тези за майки също попадат в категорията “мини заеми”, като и тук не е нужно да се доказват доходи.

Как да го вземем за минути

Кандидатстването за мини заем може да се случи и изцяло онлайн без да напускате работното си място или дома си. Средствата ще ви бъдат отпуснати след попълването на изискваната от кредитодателя информация, а до няколко минути ще пристигне и одобрението. Въвеждането на данните става изцяло по електронен път, което е огромно удобство за всеки потребител, който няма излишно време за губене.

За да вземем бърз кредит в минимални размери, трябва да направим регистрация в сайта на небанковата организация. След като сме готови със създаването на личен профил, е необходимо да посочим желаната от нас сума и разглеждането на наличните оферти. Когато сме готови с избора на финансов продукт, следва да изпратим копие на личната си карта и да изчакаме отговора на кредитодателя.

В кои случаи е полезен

Мини кредитът е добре да се тегли само при необходимост. Но как да разберем, че действително той ни е нужен? Ето и някои вероятни причини да се възползваме от него:

  • изникнали са ни спешни разходи те могат да бъдат различни по вид, сред които са автомобилните повреди, неработещата битова техника, влошеното здраве и др.;
  • шефът ни бави заплатата неприятно, но е факт, че в много фирми това се е превърнало дори в тенденция. Дори и само с ден, забавянето на полагащото ни се възнаграждение може да наруши финансовия ни баланс и да ни постави в неблагоприятна позиция;
  • останали сме без работа в такива случаи всеки лев е ценен, което прави тегленето на мини заем логичната развръзка. Той ще ни помогне да бъдем материално обезпечени до започването на нова работа и до получаването на регулярни доходи;
  • повишаване на квалификацията инвестицията в качествено образование или в изкарването на курсове винаги си струва. Това е така, защото дивидентите за човек са в дългосрочен план, а бързите заеми помага да им се насладим възможно най-скоро;
  • преживявания – кой не обича да пътува или да опита нови активности с цел развлечение? Подобни приятни занимания оправдават всеки похарчен лев, което е и основателен довод за тегленето на минимален заем.

Бързите пари са “спасителен пояс” за голяма част от потребителите, които по една или друга причина не са намерили изход от сполетелите ги материални затруднения. Мини заемите са едно добро решение и доказано улеснение за модерния човек, търсещ удобства и комфорт в ежедневието.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.