дамски боти

Как да си изберем дамски боти?

Вижте нашите съвети как да си изберете дамски боти – ще са ви от полза!

Търсите обувки, които са идеални за променящата се аура на есента? Определено изберете дамски боти! Въпреки че богатството от модели на този тип обувки може да ви замая, това ще позволи на всяка жена да избере модели, подходящи за времето и случая.

И не забравяйте, че не е нужно да имате само един чифт в гардероба си, още повече, че дамски боти ще бъдат полезни не само през есента, но и в началото на пролетта. Чудите ли се какво ще бъде модерно този сезон и какъв модел да изберете? Препоръчваме ви да прочетете статията, в която със сигурност ще намерите шепа вдъхновение!

Удобство като номер едно

Не обичате ли да ходите на високи токчета? Или може би вече имате няколко чифта в гардероба си и този път търсите дамски боти с плоска подметка. Елегантните дамски боти, с цип, над глезена са нещо, което със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Обогатени със стилна катарама, фини ажурни направо на глезена или изискани кожени орнаменти – това са само няколко примера за оригинални декорации. Освен моделите, декорирани по този начин, можете да избирате и от богата гама дамски боти, оборудвани с ластик вместо цип. Благодарение на тази стилистична обработка те изглеждат оригинални, макар и непринудени.

Боти от естествена кожа

Известно е, че естествената кожа е водещият материал в производството на обувки. Той се адаптира идеално към формата на краката и най-вече не позволява проникване на влага и избягване на прекомерно изпотяване. Освен това кожата е много издръжлива. Благодарение на подходящите техники за обработка, тя не пропуска влага отвън през дъждовни дни. В допълнение към дамски боти от естествена кожа, обувките, съчетаващи велур и лачена кожа, също са много популярни, вече в продължение на няколко сезона.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.