Видове конструктори за деца в Raya Toys

детски конструкториДетските конструктори винаги са радвали всички деца, без значение от възрастта и интересите им. Всеки от нас ако се замисли, ще се сети поне за два случая, при които като малък се е забавлявал по подобен начин. Какви разновидности съществуват днес в онлайн магазина на Raya Toys и кои серии от тях са най-търсените? Кой може да ги използва?

Какви видове детски конструктори ще видите в Raya Toys

Продуктовата гама на виртуалната ни търговска витрина е изключително разнообразна и запълнена с всевъзможни модели. Тук имаме предложения както за деца на 8 години, така и бебешки модели. Без значение от пола на детето, при нас са достъпни модели както за момичета, така и за момчета. Те са подходящи за обичащите да организират различни битки, преследвания или автомобилни състезания, познати от популярните анимационни филмчета.

 

Всеки от достъпните конструктори се различава по броя на частите в кутията и колкото повече са те, толкова е по-сложен за сглобяване и се изисква по-голяма умствена комбинативност. Могат да бъдат изработени от пластмасови, дървени и дори дунапренени  елементи. Формата на блокчетата също е доста разнообразна от еднакви елементи , с които детето фантазира с пълна сила до комбинативни според схемата която дава един или няколко варианта за сглобяване. При нас също можете да направите своя избор и според любимия Ви бранд, в списъка сред които преобладава и популярния LEGO, следван от Sluban и JDLT.

Кои са най-търсените серии и модели

Съвременните конструктори се създават на база популярните анимационни и игрални филми, както и на главните герои в тях. Във всеки може да се видят различни части и елементи, позволяващи създаване на обстановка, позната от съответното филмче. Това позволява на мъника лесно да се въплъти в познатата му среда и да се почувства като част от любимите си герои. Такива са например сериите:

  • Minecraft;
  • Harry Potter;
  • Juniors;
  • Jurassic World;
  • City;
  • Batman Movie и други.

 

Знаем, че има много малчугани с различни интереси и за това сме се постарали да предложим отделни серии конструктори. Без значение дали малкия иска да става пожарникар, строител, полицай или просто да притежава любимия си герои от детските филмчета. При нас може да получи това удоволствие и то на съвсем достъпни цени, само като се свържете с наш сътрудник. 

За кого са подходящи

В продуктовата ни гама към момента могат да бъдат открити над 40 разновидности на детски конструктори от различни анимационни и игрални филми за всички възрастови групи. Това с пълна сила означава, че са достъпни както бебешки, така и за деца на над  8 години, без значение дали са момичета или момчета. Имате възможност също да избирате своята изненада и по броя на елементите  според възрастта детето.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.