matraci-ted

Най-предпочитаните модели на матраци ТЕД и техните неоспорими качества

matraci-tedМатраци ТЕД са може би най-известната марка за матраци в цялата страна, а и не само. Дори и да не ви се е случвало досега да си търсите матрак, със сигурност пак сте чували матраци ТЕД. Това е така, защото с годините те доказаха, че техните продукти са от най-висок клас и на световно ниво. Предлагат на клиентите си изключителен комфорт и удобство, работят с най-добрите материали и залагат на иновативни технологии. В тази статия ще ви покажем някои от най-поръчваните им модели и техните качества, с които сънят ви ще е гарантиран.

  • Еднолицев матрак Armida

Започваме с един от най-предпочитаните им еднолицеви матраци – Armida. Това е модел, който със сигурност няма да срещнете никъде другаде на пазара. Уникалното му ядро е именно причината този матрак да се поръчва толкова много. Това е и единствения еднолицев матрак, при който ще намерите калъф с цип. Матрак Armida е съставен от два панела профилирана полиуретанова пяна. Благодарение на ципа, за който споменахме по-рано, вие може да отваряте калъфа и да размествате панелите, като по този начин получавате различни усещания всеки път. В зависимост от начина, по който сте обърнали профилите, може да усещате пружиниращ ефект, масажиращ или по-твърдо и стабилно усещане. В допълнение с това, текстила на модела е TED Balance, който е третиран антистатично.

  • Матрак Adry Cool Hybrid

Цялата серия, от която е част и матрак Adry Cool Hybrid, е изключително поръчвана. В нея са включени матрака, възглавница и топ матрак. Това, което отличава матрак Adry Cool Hybrid от другите модели матраци е едностранно разположената мемори пяната с охлаждащ ефект. Тя е изключително подходяща за летните жеги, като благодарение на нея ще спите спокойно цяла вечер, без да се въртите. Самото ядро на матрака е от Multi Pocket система, която пък ви осигурява добра опора и невероятен комфорт. За зимните месеци, може да обръщате модела от другата страна, където пък има профилирана пяна, създаваща лек масажиращ ефект. Матрак Adry Cool Hybrid разполага с вътрешен памучен калъф и външен с цип, който може да се сваля и пере.

  • Матрак Матера

Ето го и другото съвършенство на матраци ТЕД – двулицев матрак Матера. Модел, който е неповторим и незаменим, със сигурност друг такъв не сте виждали и пробвали. Освен невероятния комфорт, който ще изпитате, благодарение на ядрото от покет пружини, едностранно разположена memory foam и полиуретанова пяна, този матрак ще ви предпази и от геопатогенните влияния. На дамаската на модела ще откриете едни леки завъртулки, наподобяващи охлювчета, които разполагат със защитно устройство, което разпръсква вредните магнитни полета, осигурявайки ви спокоен, възстановяващ и здравословен сън.

Заложете на сигурността, качеството и комфорта в продуктите на матраци ТЕД. В web магазин за матраци Intershop.bg може да откриете освен тук изброените матраци, така и всички останали модели, предлагани от лидерите матраци ТЕД.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.