Няколко практични съвета за избор на мобилен телефон

Мобилният телефон е важен аксесоар, без който животът на съвременния човек би бил доста затруднен. От друга страна изборът на добър модел е сложна задача.

За щастие, тя може да бъде лесно решена, но следва да сте наясно точно от какво имате нужда. Алгоритъмът е прост. Просто определете кои функции са ви важни и после изберете устройство, което отговаря на конкретните ви изисквания. Тук е мястото да напомним, че вероятно ще останете доволни от опциите, които предлагат различните модели телефон самсунг.

Ето и няколко важни съвета от експертите, които ще помогнат при избора.
Пътувате ли много, важно ли ви е вашият смартфон да прави добри снимки? В такъв случай един удароустойчив модел с 4-инчов екран, батерия с капацитет 3000 мАч и камера с 8 мегапиксела би бил много подходящ за вас . Наличието на висококачествен GPS модул е задължително, както и е добре устройството да разполага и с две SIM-карти.

Ако се нуждаете се от телефон, за да имате постоянен достъп до Интернет, то тогава вашият най-удачен избор би било устройство с качествен дисплей (IPS екран, диагонал от 4,5 инча, разделителна способност минимум 960 × 540 пиксела.
В случай, че обичате нощния живот, а постоянните публикации в Instagram са ежедневие за вас, тогава се нуждаете от някой мощен телефон с 4-ядрен процесор, 2 GB RAM и камера от 8 мегапиксела.

За тези, които често пътуват по работа, най-удачен вариант е смартфон с батерия над 3000 mAh, голям IPS екран (5 инча или повече) и карта с памет 32–64 GB.

Ако ще избирате устройство за дете или пък по-възрастен човек добра идея е да се спрете на по-евтин смартфон с минимални функции или направо да заложите на обикновен мобилен телефон. Има страхотни модели, например телефон самсунг – марката предлага както смартфони, така и устройства с бутони.
В случай, че ще използвате смартфона за игри, тогава ви е нужен по-специален смартфон с 4-ядрен процесор и мощно графично ядро. RAM трябва да бъде поне 1 GB (по-добре и повече), а паметта – 16 GB.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.