Обувки за голямата сцена

Подвизаването под светлината на прожекторите без съмнение е трепетно и вълнуващо преживяване, без значение дали се случва за първи път или се е превърнало в професия. Тайната на това се крие именно в сценичното облекло и обувки, без които и най-големият талант рискува да остане незабелязан и неоценен. Модните тенденции в близките две години са се задържали, но все пак има и някои нови попълнения, които си струват опита.

Дамските ботуши чизми са най-популярните обувки за представления и изяви, като на тях се доверяват всички световноизвестни изпълнители, които имат концерти или турнета. Те излъчват особена пищност и сексапил, и притежават способността да вталяват женската фигура. Най-популярният и търсен модел от тях са велурените ботуши с връзки, наподобяващи тези на корсет и изключително висок ток. Запазена марка на поп дивата Бионсе и нейния балет пък са ниските дамски боти с умерено висок, отново тънък ток, чието най-голямо предимство е безспорно удобството и сигурността при множеството движения, изискващи се в пеенето и танцуването. Поради тази причина все повече певици се отказват от непосилно високите токове, с които биха могли да провалят изпълнението си и се спират над по-добрия вариант от двата.

Разгледайте моделите на Zebra тук:  https://www.zebra-online.com/shoes/damski/vsichki

Естествена кожа или набук, връзки, ципове, капси, копчета или животински принтове са само едни от украшенията по тях, които по нищо не отстъпват на своите другари. Една от най-ексцентричните и странни певици е рапърката Ники Минаж, която си е поставила за цел в никакъв случай да не остава никога обикновена и всеки път взривява публиката със своите изненади. Нейните фаворити са ужасно високите, лачени боти на платформа, които са създадени най-вече за еротични клубове, но по всичко изглежда, че поп иконата е сменила тотално тяхното предназначение, като последният й хит беше модел с хиляди остри шипове, насочени навън. Що се отнася до мъжки обувки, най-високоплатеният рапър в света Кание Уест обожава кубинките и притежава гигантска колекция от различни цветове, модели и марки.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.