Преглед на слота 100 Super Hot

Преглед на слота 100 Super Hot

EGT пусна 100 Super Hot през 2015 г., видео слот с фиксирани печеливши линии 5×4. Това е идеалната игра за начинаещи играчи, които предпочитат класически слот без много допълнителни функции. 100 Super Hot има облик на „плодов слот“ от Вегас, с традиционни плодови символи, които се срещат в механичните слотове от миналото.

Всички печеливши комбинации на съседни барабани се изплащат отляво надясно. Ако на печеливша линия се паднат три или повече съвпадащи символа, ще спечелите. В 100 Super Hot има два символа: Wild и Scatter. Късметлийската седмица е Wild символ, който може да бъде заменен от всеки друг символ (с изключение на Scatter). Златната звезда е символът Scatter и се изплаща, когато три или повече от тях се появят навсякъде на барабаните.

Въпреки че механиката и дизайнът на играта са доста прости, има няколко уникални функции, които правят 100 Super hot достойно допълнение към серията игри „Hot“.

Можете да удвоите печалбите си, като използвате функцията Gamble. Ако кликнете върху бутона Gamble при някоя печалба, ще ви бъде върната една карта. Печалбите Ви ще бъдат удвоени, ако правилно познаете цвета на картата (червен или черен). Ако не познаете, губите печалбата си.

Бонусът Jackpot Cards е прогресивен джакпот на четири нива, който може да се задейства на случаен принцип по време на редовна игра по всяко време. Дават Ви се 12 обратни карти и Вие печелите Прогресивния джакпот за този символ, ако съвпаднете с три символа на карти (спатия, каро, купа и пика). Над барабаните са показани прогресивните джакпоти за всеки символ. Когато се задейства бонусът Jackpot Cards, един от джакпотите е гарантиран за спечелване.

Струва си да отбележим, че 1 кредит се равнява на 0,01 монети. В резултат на това залагането на 100 кредита е равносилно на залагане на една монета. Възможностите за залагане започват от една монета и достигат до петнадесет монети (в зависимост от лимитите за залагане, определени от казиното).

Символи в онлайн слота 100 Super Hot

Тази игра има класическо ретро усещане благодарение на символите с плодове. Тъй като има само шест плодови символа, един Wild символ и един Scatter символ, таблицата с печалбите е много проста.

Червената късметлийска седмица е Wild символ и може да се използва за замяна на всеки друг символ (с изключение на Scatter). Уайлд символът подпомага завършването на печеливши комбинации и дори може да превърне губещо завъртане в печелившо!

Символът Scatter е златната звезда. Печалба се присъжда, когато три или повече Scatter символа се появят навсякъде на барабаните.

Какъв е джакпота (максималната печалба)?

С възвръщаемост на играча (RTP) от 95,53%, 100 Super Hot е слот с ниска волатилност. В базовата игра, при попадане на пет Scatter символа където и да е на барабаните, получавате максимална печалба от 500 пъти залога си.

Бонусът Jackpots Cards Mystery включва прогресивен джакпот на четири нива, като стойностите на всеки символ на карта се показват на отметки над барабаните. На първото ниво джакпотът с най-ниска стойност е представен от картите спатия, следвани от каро, купа и пика. На четвърто ниво джакпотът с най-висока стойност е представен от пика. При съвпадение на 3 карти в бонуса, печелите съответния джакпот!

Заключение

100 Super Hot е класическа игра с плодови слотове, която ще се хареса на играчите, търсещи просто и традиционно изживяване с плодови слотове. Графиките и звуците са базови и остарели, но като се има предвид „ретро“ темата, може би ще успеем да пренебрегнем това. Няма налични бонуси за безплатни завъртания, но функцията Jackpot Cards Mystery, която включва четири прогресивни джакпота, добавя малко вълнение към иначе безинтересната игра. Тъй като това е игра с ниска волатилност, играчите могат да очакват много нископлатени печалби. За играчите, които харесват опцията „двойно или нищо“ (“double or quits”), функцията Gamble Feature добавя допълнително вълнение и потенциал за печалба. Потърсете другаде, ако търсите сложни игри с множество бонуси.

Плюсове

– 100 фиксирани печеливши линии

– 4 прогресивни джакпота

– Функция Gamble

– Обикновена и проста игра в ретро стил

Минуси

– Няма безплатни завъртания

– За някои играчи играта е твърде проста.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.