Тестостеронов бустер от Universal Nutrition

Имате ли за цел да изградите красива, релефна и масивна мускулна маса? Да повишите либидото си и растежа на мускулите? Animal M-Stak е страхотен продукт, който може да Ви е от голяма полза. Нека все пак да видим мнението на Хелтстор и предназначението на добавката? Кой може да я ползва и вариантите за приемане.

Какво е мнение на Healthstore за Animal M-Stak

Този бустер е тестван за естествената стимулация на производство на тестостерон от тялото и не предизвиква странични ефекти. Притежава анаболни свойства, засилващи синтеза на протеините за подобрено мускулно изграждане и отделяне на нужните хранителни вещества. Клиничните изследвания доказват също, че Animal M-Stak предотвратява катаболните процеси върху мускулите и предразполага за нормален хормонален баланс в тялото.

Какво е предназначението му

Продуктът на Universal Nutrition има няколко предназначения:

  • повишаване нивата на тестостерон;
  • увеличаване на силата;
  • създаване на условия за изграждане на мускулатура;
  • осигуряване на повече енергия за издръжливост и по-продължителни тренировки;
  • подобряване на концентрацията.

За кого е подходящ

Animal M-Stak е предназначен за хората, желаещи да изградят мощна и силна мускулна маса и да подобрят хормоналния си баланс в тялото. Този продукт е за тези, които искат да стимулират производството на естествени анаболни хормони, като тестостерон и хормон на растежа, които се секретират по време на интензивни и изтощителни тренировки. От тук можем да направим изводи, че Animal M-Stak се използва предимно от тежкоатлетите, спортистите и от всички, желаещи да постигнат естествена сила, издръжливост и мощ. 

Има ли странични ефекти

Най-хубавото при този продукт е липсата на каквито и да е странични ефекти, но въпреки това в никакъв случай не се препоръчва предозирането с него. Според извършеното проучване относно мненията на използвалите вече Animal M-Stak става ясно, че голям процент от тях са изключително доволни от резултата след известно време на прием. Анализите показват, че не бива да се очакват големи и бързи резултати след употребата на продукта. Към момента липсват каквито и да е оплаквания от настъпили странични ефекти след консумацията на този комплекс.

Как се приема

Производителят препоръчва вземането на 1 доза дневно в продължение на 3 седмици и след това едноседмична почивка. После можете отново да възобновите приема. В тренировъчните дни вземайте добавката един час преди началото на активностите, а през почивката – сутрин след ставане.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.