Трансфери летище София

Летищен трансфер или такси от летище София да изберем?

Славата на такситата в София не е никак добра, заради множеството изобретателни опити за измами на чужденци, пристигащи в България през последните години. Именно по тази причина, услугите за летищен трансфер са все по-предпочитани от пътуващите.

Нещо повече, фирмите, предлагащи тези услуги предлагат десетки предимства и дестинации, до които могат да ви закарат на конкурентни цени. Така например, Unitrans може да ви предложи трансфери от летището в София до Пловдив, Бургас, Варна, Пампорово, Боровец, или дори до дестинации като Ниш в Сърбия, Солун в Гърция, или Букурещ в Румъния.

Предимствата обаче, не се изчерпват само с дестинациите.

Трансфер от летище

Повечето хора вярват в мита, че обществените таксита са по-добрият вариант, но ние ще ви кажем защо е точно обратното. Има много причини и доказателства за това, че частните трансферни услуги заемат тази титла, и скоро ще разберете защо.

От изключителното обслужване на клиентите до опитните шофьори и луксозния автопарк – всяка известна услуга за трансфер от летище притежава всичко това. Това несъмнено е по-добрият вариант, когато става въпрос за летищен транспорт, но не е нужно да вярвате на думите ни. Ние ще посочим множество фактори и причини и ще влезем в ролята на разбивач на митове. Прочетете, за да имате по-добра представа за какво изобщо става дума.

Точност:
С частна трансферна услуга можете да очаквате автомобилът да бъде на мястото си поне 15 минути преди посочения час. При такситата трябва да изчакате, докато се сдобиете с такъв автомобил. Дори ако е Uber (или друго такси от приложение), може да се наложи да почакате малко, особено ако е далеч. Освен това, можете предварително да резервирате частен трансфер до летището, така че да не се притеснявате за полети в неподходящи часове на деня (или нощта).

Шофьори:
Услугите за летищни трансфери проверяват шофьорите си доста щателно, преди да им възложат работата. Провеждат се строги интервюта, докато таксиметровите шофьори може да не преминат през толкова строги проверки. Така че, летищните трансфери са много по-безопасни.

Професионално отношение:
Професионалните шофьори на пълен работен ден в летищните транспортни услуги разбират доста добре приоритетите на клиента и ще знаят точно кога да зачитат личното пространство на клиента си и кога да се включат в разговор. Но таксиметровите шофьори нямат представа дали клиентът му иска да говори, или да бъде оставен на мира.

Икономичност:
Може би си мислите, че такситата са по-рентабилни от услугите за трансфер от летището, но в действителност не е така. Частните автомобили следват политика на фиксирани цени и вие предварително знаете колко ще ви струва услугата. Таксиметровите шофьори, от друга страна, могат да се пазарят за цените и да ви таксуват прекалено скъпо в зависимост от времето на деня, условията на движение и т.н.

Удовлетвореност на клиентите:
Да, луксозните летищни трансфери се отнасят доста сериозно към отзивите на клиентите си. Можете да се обадите на техните представители за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, запитвания или проблеми с услугата. Не можете да направите същото при пътуване с такси и никой не се интересува дори ако шофьорът се държи лошо.

Комфорт:
И, разбира се, луксозният автопарк е по-привлекателен от такситата. Те са модерни, нови автомобили, чисти, добре поддържани и предлагат такива удобства, че дори няма да усетите кога сте стигнали до крайното ви местоположение. Не можем обаче да кажем същото за обществените таксита.

И така, това бяха някои от многото причини, които можете да обмислите, за да наемете услуга за трансфер от летището в София, преди да се качите на такси. Това са основно комфорт, удобство и пътуване без главоболия преди или след дълъг полет.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.