Блиц новините

Блиц новини

Информационна агенция „Блиц

Информационна агенция „Блиц” се нареди сред най-четените онлайн медии в страната поради разнообразното съдържание, бързата новинарска реакция и собствените информационни източници. По данни на пийпълметрични компании агенцията е привлякла голяма част от потребителската аудитория, което показва, че медията е сред лидерите в своята сфера.
Част от медийната група са и други медийни издания – вестниците „Доктор”, „Над 55” и „Шоу”. Тези издания също са успешни проекти, тъй като са строго профилирани.

Виж всички новини от деня в Блиц

На сайта blitz.bg съдържанието е разпределено по категории, според тематиката на информацията. Всички категории могат да се изберат от менюто горе вляво, а най-популярните са поместени в лента в главата на сайта. Освен тематичните раздели сайтът съдържа и рубрики като „Всяка неделя” (както вероятно по-възрастните зрители се сещат, името е запазено за Кеворк Кеворкян, който прави своите анализи на това „място”); коментари и анализи; горещите новини; Блиц TV; фото; очевидец; днес черпя; на този ден и др. Блиц TV показва богато видео съдържание от мястото на събитието. Една голяма част от видеата са заснети от потребители на медията. Във фото рубриката пък е показан снимков материал.
Вляво на сайта са поместени важните новини. Най-важната информация пък е публикувана със снимки и големи букви в най-видимата част на медията. Под тях са последните новини. Потребителите лесно могат да се ориентират по съдържанието, независимо от голямото количество публикации, тъй като всеки раздел е отделен и означен. Така можете да изберете най-четените и съответно най-коментираните новини. На челно място е изведено и интервю от рубриката „Анализи и коментари”. Информацията на челната страница на „Блиц” включва и спортни, светски и други развлекателни новини, които също са представени със снимка и заглавие, така че четящият лесно да стигне до същинския текст. Освен това можете да откриете и преглед на най-интересните теми от другите издания на медийната група – „Доктор”, „Над 55” и „Шоу”.

Подробен хороскоп за всяка зодия за деня, месеца и за годината се намира вдясно на новинарския сайт. За да прегледате какво вещаят звездите за месеца и годината обаче, трябва да изберете с мишката съответния период от опциите. Прогнозата за времето можете да видите или, като кликнете върху символите най-горе вдясно или пък ползвате формата за търсене на сайта. Медията позволява да прочетете какво прогнозират синоптиците по градове, дни от седмицата и дори и по часове за следващите 24 часа.
Сайтът непрекъснато се обновява и се публикуват своевременно последните новини. Бързината на отразяване на събитията прави този тип медии предпочитани за аудиторията.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.