Дали вали

Dalivali.bg е онлайн метеорологична платформа, която е собственост на BTV Media Group. И макар че името на сайта звучи малко шеговито, прогнозите в него са поднесени професионално и са доста подробни.

>> Провери каква ще е прогнозата за времето в Дали Вали <<<

Работата със сайта е максимално лесна. В основното меню опциите за проверка на метеорологичната обстановка са разделени в три категории: България, Светът и Пътна обстановка. При търсене в първите две категории трябва да се избере град, за който бихте искали да получите информация. За да се улесни процесът, когато посочите България, се появяват като падащо меню допълнителни три категории – Градове, На море, На планина. Така лесно и удобно можете да стигнете до най-популярните ни курорти за летен и зимен туризъм, за да проверите какви са очакванията за времето за периода на вашата ваканция. Категорията Светът също е разделена на три други категории: Европа, Америка и Азия. Когато се избере континент в последния случай, се появяват по-големите градове във всеки континент.

Както за страната, така и за чужбина, прогноза се предоставя за конкретния ден, следващите 24 часа, уикенда и дългосрочна за 10 дни. Краткосрочните прогнози са представени с детайли по часове, които включват: температура; обща характеристика на облачността; скорост на вятъра; атмосферно налягане; влажност. Много нагледно са показани съответно и изгледите за валежи по часове. В дългосрочните прогнози цитираната информация е дадена за целия ден, без да се конкретизират промените по часове. В допълнение към това потребителите могат да се информират и за фазите на луната, както и за часовете на изгрева и залеза и дължината на деня. За конкретния ден може да бъде видяна и видео прогнозата, която е била представена в последната емисия новини на БТВ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.