Diema sport ( ТВ програма + TV на живо )

Спортните фенове вече си имат любимо „място” в телевизионното пространство – спортните канали от семейството на Diema. Пакетът Diema Extra предлага богато разнообразие от всякакви спортове, излъчва срещи и състезания на живо, така че със стартирането си безвъзвратно спечели спортната българска аудитория. Diema Extra е част от медийната група Нова Броудкастинг Груп.

Diema Extra излъчва в HD качество. Част от нея са три спортни канала – Sport, Diema Sport 2 и Trace Sports Stars.

Какво ще получите от трите канала?

Diema Sport

В HD качество, каналът е с богато футболно съдържание – от елитната група на българското футболно първенство, най-гледаните мачове от Висшата английска лига, френските футболни дербита и други спортни събития.

Diema Sport 2

Към най-добрите футболни изживявания от най-великите първенства в света каналът добавя още спорт и още много тръпка за феновете.

Trace Sport Stars

Това е уникален за България телевизионен канал – първият платен HD канал, който е посветен на представянето на живота на великите спортисти. Той е предназначен за истинските фенове, които наистина имат идоли сред спортните звезди и искат да знаят всичко за тях – от биографията им, през интересните житейски събития, любови, раздели, любими занимания, новостите. Това е мястото, при това всичко е на български език.

Гледай Диема Спорт по Диема Екстра HD:

За да могат зрителите да се насладят на спортните изживявания по каналите от пакета Diema Extra, трябва да се заплати месечен абонамент при вашия кабелен оператор. HD качеството ще е достъпно при условие че разполагате с HD декодер и подходящ за такова излъчване ТВ приемник.

До началото на месец февруари спортният канал Diema Extra дава възможност на своите абонати освен да се насладят на безбройни часове качествен спорт от всякакви сфери и от цял свят, също и да спечелят телевизор. За целта желаещите да участват в играта трябва да се регистрират тук: https://gong.bg/diemaxtra. Право на участие имат и бъдещи абонати на телевизията, които закупят пакета в посочения период.

Началото на 2018 г. ще е наситено със спортни събития, които са наистина интересни. Diema Extra чрез своите канали предлага най-невероятните сблъсъци за Купата на футболната асоциация, където участват най-известните английски отбори. Висшата лига също ще предложи футболни празници. Към това добавете и страхотни волейболни, тенис, баскетболни, бокс, Формула 1 спортни събития и гледането наистина си заслужава.

Програмата на трите канала можете да видите на сайта на https://diemaxtra.nova.bg. Там са поместени и кабелните оператори, които предлагат пакета. Освен това на интернет страницата ще намерите и още много новини, анализи и поводи за забавления.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.