Избор на стъклопакет

При монтирането на дограма, независимо каква е, е от изключително важно значение избора на стъклопакет. Тройният стъклопакет е алтернатива, от която е направо задължително всеки при закупуване на дограма да се възползва. Самият пакет притежава и се отличава с многото си предимства, което го правят един от най-предпочитаните стъклопакети.

Изборът на стъклопакет е толкова важен, колкото и самият избор на дограма. Целият този процес не би трябвало да се претупа едва ли не, тъй като качественият троен стъклопакет не е някакъв лукс, който е недостъпен, а представлява една дългосрочна възвръщаема инвестиция.

Съвременните предприятия, фирми и компании започнаха да се преориентират към тази съвременна алтернатива, тъй като са преценили всичките предимства и ползи, които тройният стъклопакет притежава.

Предимства на тройния стъклопакет

Тройният стъклопакет се отличава с невероятните си изолационни свойства.
Избирайки този стъклопакет, вие си осигурявате комфорт по отношение на това, че топлината се задържа в помещението, не се усещат никакви течения, има висок коефициент на пренос на светлината, което е огромно негово предимство.

Крайният резултат от тройния стъклопакет е съкратени разходи по отопление и пестене на енергия. Съвремения троен стъклопакет е най-доброто решение в сравнение с двойния стъклопакет например, тъй като нямате допълнителни разходи. Повече професионална информация за различните видоне стъклопакети и дограма може да прочетете тук: http://stroyinvest.net/bg/styklopaketi

Всъщност един обикновен прозорец с единично остъкляване има много по-нисък среден коефициент на топлопреминаване за разлика например от съвременните тройни стъклопакети.

Тройният стъклопакет е най-перфектният топлоизолатор, който осигурява невероятно удобство и сигурност в продължение на много години. Единственият му недостатък, ако въобще може да се нарече недостатък, тъй като не засяга пряко функциите му, е теглото му, което не е също никак за подценяване. Заради теглото му, този вид стъклопакет, колкото е качествен да е, и да отговаря на съвременните изисквания, не се препоръчва особено за по-големи крила, но пък е изключително подходящ за по-малки крила и перфектен за части, които са неотваряеми.

Тройният стъклопакет за ПВЦ дограма или за алуминиева е подходящ за всички сезони и не зависими от изложението на прозорците ви.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.