годежен пръстен

Как да разберем размера на пръстена?

Предложението за брак е отговорна и сериозна стъпка към бъдещето на двама души. В повечето култури традиционно се прави от мъж. В този момент те искат да създадът перфектната атмосфера, така че организационните трудности да не засенчат триумфа на събитието. Основният въпрос, който вълнува мъжете преди закупуването на подарък, е как да изберем размера на пръстена? Бих искал да не греша, но и да не предизвиквам подозрения предварително.

Как да уцеля размера на пръстена ?

Ако я извикаш, за да го пробва, означава да развалиш ефекта от приятна изненада. Има няколко начина, по които можете тайно да откриете размера на пръстена на вашия любим.

Най-лесният методгодежен пръстен

Много мъже предпочитат да открият информация от роднини на любимата си – родители, приятелки. Смята се, че ако започнат разговор за избора на бижута, това ще предизвика не толкова излишни въпроси.

Такъв изход е доста опасен. Родителите няма да могат да скрият радостта си от предстоящото събитие. В случай на непреодолима сила ще бъде трудно да им се обясни промяна в решението. Приятелките се отличават с неспособността си да пазят тайните на други хора. Ще бъде изключително разочароващо да не видим неочаквания отговор на избраното момиче.

Шпионски игри

Как да изберете размера на годежния пръстен, без да питате непознати? Capino.bg съветва да опитате някои от следните начини:

  • Вземете едно от бижутата й. Преди “отвличането” трябва да се проведе разузнавателна операция. Наблюдението ще помогне да се изчисли кой конкретен пръстен носи приятелката ви и на кои пръст. Планът ще работи перфектно, ако кутията за бижута е пълна и загубата не се забелязва сравнително дълго време. Един ден е достатъчен за бъдещия младоженец да отиде в магазина за бижута и да извърши процедурата за измерване.
  • Рисуване на хартия. Следващият метод описва как да изберете пръстен, без да знаете размера, ако собственикът не се раздели с бижутата си дълго време. Ще трябва внимателно да наблюдавате предварително през това време на деня, когато тя сваля бижутата си. Това може да се случи по време на готвене или къпане. Човек трябва винаги да е подготвен така, че да не бъде изненадан в един добър момент. Трябва да носите със себе си малък лист и молив. Когато имате възможност очертайте вътрешният диаметър на пръстена, който тя носи възможно най-точно. Този кръг ще ви помогне, да изберете правилния размер на пръстена за любимата си. Може също така да вземете вътрешният размер на пръстена с шублер или много точна линиика, но с линията трябва да бъдете много внимателни, защото е възможно за измерите неточно.
  • Поставете нейн пръстен с най-малкият си пръст и вижте до къде ви успява да влезе. За по сигурно може да направите снимка, за да не забравите когато започне да мерите модели за годежен пръстен.
  • Насън. Докато любимата ви спи, можете да опитате точно да измерите обиколката на пръста й с конец или хартиена лентичка. Най-силният физиологичен сън настъпва около 2-3 сутринта. Основното е да не събуждате бъдещата булка, съсипвайки цялата изненада на събитието.

Творчески занимания

Следните методи са за това как да изберете размера на пръстена под прикритието на съвместна творческа дейност. Можете да използвате една от опциите:

  • създаване на циментови отливки;
  • нестандартно моделиране на глина;
  • рисуване на ръка.

Във връзка със специално събитие можете да създадете своя собствена „разходка на славата“ с отпечатъците на ръцете си. След това, точно с резултата, добре дошли в магазина за бижута за съкровената покупка.

Ако обаче по време на връзката никога не сте правили това, то може да предизвика повече въпроси и съмнения, отколкото удоволствието от заниманието. Преценете риска сами.

В бижутата

Експертите ще ви кажат как да изберете размер на пръстен за момиче въз основа на измерванията. Задачата е да намерите този, който подхожда на избрания и символизира вашата любов. Тази част от обучението показва колко добре познавате половинката си, нейните вкусове и стил.

Ако няма възможност да намерите оригинален и уникален продукт, а изборът е ограничен, струва си да се спрете на класическата версия.

Capino.bg съветва да не се безпокоите много. Дори да пропуснете измерванията, преди да изберете размера на пръстена, това не трябва да се отразява на силата на чувствата ви. Реакцията и решението на вашата бъдеща жена ще зависи единствено от нейното желание и чувства, а не от размера на пръстена.

Купувайки годежен пръстен може да се застраховате и да поискате от продавача вариант, ако ви откажат да го върнете обратно в магазина.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.