Как да се обличате според вашия тип тяло

Има няколко различни форми на тялото и знанието как да се обличате за тях може да ви помогне да направите правилния моден избор. В тази статия ще обсъдим различни видове форми на тялото, включително круша, пясъчен часовник и правоъгълник. Ето някои общи насоки. За всяка форма на тялото търсете ласкави кройки и силуети.

Овална форма на тялото

Ако сте мъж с овална форма на тялото, има няколко неща, които трябва да запомните, когато се обличате за тази форма. Първо, избягвайте тесни дрехи в средната част на тялото. Трябва също така да избягвате твърде големи или твърде свободни парчета, които покриват средната ви част. Това изглежда много нелицеприятно и е контрапродуктивно. Вместо това работете върху ласкаещата форма, като се научите как да се обличате според овалната си форма на тялото. Можете да постигнете това, като използвате съветите посочени в нашата статия.

Крушовидна форма на тялото

Формата на круша е комбинация от дълъг торс и тесни рамене. Това прави долната половина да изглежда по-широка и затова е най-добре да подчертаете горната половина на тялото си. Носенето на широк колан и сутиен без презрамки ще добави дефиниция и обем към горната ви половина, докато прилепналите дрехи и ярките цветове ще привлекат вниманието към талията ви. Освен това напластяването е чудесен начин да създадете баланс и да покажете формата си.

Правоъгълна форма на тялото

Най-добрият начин да облечете вашето правоъгълно тяло е да добавите илюзията за извивка на талията и краката си. Изборът на тоалет с кюлоти с висока талия или блуза с висока яка може да ви направи да изглеждате елегантни, а дори е по-слаби. Също така горнище с широка деколте скрива широките ви рамене. И накрая, можете да изберете ласкав силует за горната част на тялото си. Например, ако сте жена, помислете за дълга макси рокля, която има стегната талия и дълбоко V-образно деколте.

Триъгълна форма на тялото

Независимо от вашия размер, обличането за вашата триъгълна форма на тялото може да ви помогне да изглеждате по-стройни и балансирани. Роклите, които издължават тялото ви и подчертават талията ви, са най-ласкателни за тази форма. Например, рокля-балон може да добави ширина към талията и бедрата ви, като същевременно подобри долната част на тялото ви. Можете също така да изберете панталон, който пасва на бедрата и бедрата ви, но е по-дълъг във вътрешния шев, за да добавите дължина към долната половина. Почти задължително е към хубавото облекло е да се добавят и стилни обувки.

Може да разгледате някои модели обувки, които биха си пснали добре с всеки стил – https://www.zebra-online.com/

Ябълкова форма на тялото

Ключът към обличането за вашата форма на ябълка е изборът на облекло, което показва красивите ви крака и подчертава бюста ви. Трябва също така да избягвате тесни и прилепнали тъкани като трико или прилепнали стилове. Вместо това изберете материали, които са по-дишащи, като памук. Също така трябва да обърнете специално внимание на състава на тъканта. Топовете с дълбоки V-образни деколтета са чудесен избор за жени с форма на ябълка.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.