Уролитиаза или камъни в бъбреците – как да ги предотвратим по изцяло естествен начин

Уролитиаза или камъни в бъбреците – как да ги предотвратим по изцяло естествен начин

Уролитиазата, по-известна като каменно-бъбречна болест, засяга мнозина и може да причини много дискомфорт, особено ако не се вземат мерки навреме.

Мнозина даже не знаят, че имат камъни в бъбреците – в начален етап камъните могат да не се усетят и така болният не може да реагира и да се погрижи за състоянието.

Това разбира се задълбочава проблема и пациентите разбират за уролитиазата, когато налице са първите неприятни симптоми – болки в бъбреците, дискомфорт при уриниране, цистит и други уринарни инфекции, наличие на кръв при уриниране.

Когато се появи, болката е прерязваща, рязка, остра и може да продължи от няколко минути до няколко дни. Тъй като в пикочните пътища /чашки, легенче, уретери и пикочен мехур/ се образуват, нарастват и придвижват камъни, болката настъпва, когато камъкът попадне в уретера и се придвижва по него.

Други симптоми са вдигане на температура, обща отпадналост, гадене, болка в пъпа, кръв в урината.

Уролитиазата е едно от най-широко разпространените заболявания.

В Европа уролитиазата се установява в около 3-4% от населението. Засяга почти еднакво мъжете и жените. Заболяването се среща във всички възрасти, но най-често пациентите са между 20 и 50 години.

Уникална комбинация от природни съставки може да осигури цялостна защита на уринарния тракт и да предотврати пикочни инфекции и образуването на камъни. Фитолизин капсули е хранителна добавка, която представлява уникален комплекс от 7 концентрирани растителни екстракти, стандартизирани по съдържание на флавоноиди. Те подобряват, помагат и поддържат здравето на бъбреците и уринарния тракт.

Съставът на продукта е следният:
Екстракт от корени Магданоз (Petroselinum sativum)
Екстракт от стръкове Полски хвощ (Equisetum arvense)
Екстракт от коренища Пълзящ пирей (Agropyron repens)
Екстракт от корени Девисил (Levisticum officinale)
Екстракт от стръкове Златна пръчица (Solidago virgaurea)
Екстракт от листа Бяла бреза (Betula pendula)
Екстракт от стръкове Пача трева (Polygonum avicuhre)

Това са изцяло природни екстракти с доказан от векове силен положителен ефект върху бъбреците, поддържането на доброто им състояние и профилактика на целия уринарен тракт. Фитолизин Нефрокапсули ги съчетават в едно, за да може приемът им да е лесен и удобен.

Не бързайте да посягате към тежки лекарства – доверете се на Фитолизин.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.