Кои са Colaver?

Colaver е основана през 1985 г. Оттогава до днес компанията се нарежда сред лидерите в своята област, при това не само в родината си Италия, но и по света. В продуктовото си портфолио тя предлага разнообразна специализирана апаратура, консумативи и изделия от стъкло за нуждите на професионалните лабораторни изследвания. Конкретните артикули са добре познати и се ползват от водещите фирми в сектора.

Асортиментът на консумативите и лабораторната стъклария включва:

  • епруветки и стъклени апарати, диспенсери, ексикатори, камери, колби, контейнери, кристализатори, кювети, мензури, пикнометри, помпи, пинсети, пипети, пръскалки, реактивни банки, бюрети и вани, цилиндри, тапи, специализирани бутилки и чаши и др.

Предлаганата от компанията апаратура е с доказано качество и функционалност. Colaver се е утвърдила на пазара с пълен набор от необходимото за всяка лаборатория оборудване:

  • апарати за анализ, бъркалки, стерилизатори, термометри, пещи, везни, бани, вани, микроскопи, смесители, влагомери, дестилатори, сушилни, центрофуги, шейкъри, вентилатори и др.

Компанията е предпочитан партньор за всяка лаборатория в Европа, макар че има клиенти и извън Стария континент. Освен прецизното качество на предлаганите от нас продукти нашите експерти консултират представители на университети, научни институти, изследователски центрове и компании да проектират и изградят по най-добрия начин своите лаборатории и да реализират проектите си. Вярваме,че с 30-годишния си опит сме създали специални отношения с нашите клиенти, изградени на основата на доверие, взаимно изгодно сътрудничество и съвместно извоювани успехи. Квалифицираният ни екип отговаря на всякакви въпроси от клиенти, както по имейл, така и по скайп. Стараем се да бъдем наистина бързи и да реагираме в максимално кратки срокове на питанията на нашите клиенти. По скайп можете да получите незабавна консултация от доказали се специалисти.

Специализираният ни онлайн магазин вече дава възможност да пазарувате в интернет пространството необходимото ви оборудване. Продуктите ни са разпределени по категории, така че лесно да се ориентирате в търсенето си. Постарали сме се да предоставим достатъчно информация към всеки артикул, но можете да разчитате отново на нашите специалисти, за да сте сигурни в избора си. Нашата цел не е да продаваме на всяка цена, а да предложим това, което наистина ви е необходимо, на най-добрата цена. Вероятно на това отчасти се дължи и нашият успех. Останалото е безкомпромисен професионализъм и опит.

Научете повече на https://www.colaver.it/

 

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.