Нишов парфюм ли? Какво е това?

Когато чуем думата „парфюм“, всеки от нас я асоциира с чуден аромат, божествени есенции и качество и стил в бутилка. Съществуват безброй модни марки, които са превърнали създаването на парфюма в цяла индустрия и изкуство. Най-добрите парфюмеристи влагат усилия, творчество и креативност, когато трябва да сътворят поредния прекрасен аромат.

Чували ли сте за т.нар. нишови парфюми? Твърде е вероятно да сте и у вас да се е надигал въпроса за това какво всъщност представляват и по какви критерии се оразличават от останалите. Днес ще засегнем именно този въпрос.

Какво всъщност е нишов парфюм?

За нишовия парфюм определено може да се каже, че е „по-специален“ от масоворазпространените аромати на пазара.

Нишовият парфюм представлява ултимативна селекция на съставките, които влизат в съдържанието му, като те трябва да са от най-високо качество. Често тези аромати се произвеждат на ръка – всяко шишенце нишов парфюм се разглежда като своеобразно произведение на изкуството. Компонентите, които съставляват тези есенции, са събирани от всички краища на света и съчетават такива благоухания, че тези парфюми действително са като бижута.

От Parfium.bg предлагат именно такива аромати. В категорията им „нишови парфюми“ ще откриете много интересни и изненадващи предложения. Разгледайте изобилието от продукти, а детайлните описания ще ви дадат ясна представа за това кой аромат какви нестандартни и причудливи съставки съдържа. Разбира се, бихте могли да разгледате и разнообразието от брандови широкопопулярни аромати – всеки продукт е с гаранция за оригиналност и много високо качество.

Какви аромати влизат в състава на нишовия парфюм?

Често нишовият парфюм включва съставки като амбра, агарово дърво, тамян – все необичайни на първо четене аромати, които обаче, подбрани и комбинирани правилно, придават на аромата наистина ексклузивност и усещане, че той няма как да бъде повторен. Често се включват сол, миризма на необичайни плодове и, изобщо, съставки, които рядко бихте срещнали в състава на масовите парфюми.

Това е и основната цел на нишовите парфюмеристи – те се противопоставят на масовите мода и тенденции в ароматния свят на есенциите и предлагат свой собствен прочит за това какъв би бил идеалният различен парфюм, който привлича вниманието с уникалността си.

Нишовите парфюми определено не са за всеки вкус, но онези, които веднъж вече са се влюбили в нетрадициоността на ароматите им, им остават завинаги верни почитатели. Изкуството в бутилка е за онези от вас, които наистина държат на най-високото качество. Нишовият парфюм ще подчертае собствената ви индивидуалност по начин, по който едва ли някой друг продукт ще успее. На шишенцето на всеки аромат от този тип пише сякаш вашето име – парфюмът е сякаш създаден специално и единствено за вас.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.