пенсионер

Онлайн кредити за пенсионери без поръчител – какво трябва да знаем

Данните показват, че близо половината от пенсионерите в България теглят кредити

Твърде често се оказва, че пенсионерите в България изпитват много сериозни затруднения, когато става дума за непредвидени или по-сериозни разходи. Ако един възрастен човек не може да разчита на подкрепа от близки, то е добре все пак да има изход, когато му е необходима финансова помощ. Този изход би могъл да е само един – кредити.
Може да ви се струва странно, но доста хора в пенсионна възраст се доверяват на кредитите. Важно е обаче политиката и условията на съответните фирми, предлагащи тези продукти да бъдат точни, ясни и коректни.

Огромна част от собствениците обработващите земеделска земя в българия са пенсионери. Най-често се случва те да нямат необходимите финанси за да постигнат целите си и теглят кредити за покупка на земеделска земя.

Може да се каже, че когато си възрастен ти можеш да се довериш за грижи и внимание на своите деца или внуци. Това обаче не важи в пълна степен, когато стане дума за пари. Много хора са научени да изкарват сами парите си и да се грижат за семейството си. Възпитанието и начинът им на живот не им позволяват да поискат пари от децата си, които често също имат финансови затруднения.

Какво можете да направите, когато имате нужда от бързи пари, а пенсията не достига?

Можете да се доверите на бързите кредити. Има реално коректни фирми, които предоставят кредити както на пенсионери, така и на безработни или хора, които не са на трудов договор но получават доходи, пенсионери по болест или инвалиди, които получават обезщетения от държавата. Политиката и спецификите на този тип небанкови кредити позволяват и дори целят покриването на групата от хора с твърдо фиксирани или плаващи доходи.

За бърз кредит могат да кандидатстват:

  • пенсионери по болест и с телк
  • пенсонери инвалиди

Представете се, че се случи така, че Коледните празници дойдат, а нямате средства да направите подаръци на своите внуци. Пенсията е твърде далече и единственият шанс е да се потърсят пари на заем. Проблемът е, че по това време на годината много малко хора биха могли да си позволят да заемат пари. В такъв момент решението е само едно – фирма за бързи кредити. Не искате да ангажирате поръчител и искате кредит без доказвате на доход.
Така съвсем случайно или пък не откривате фирма, за която в следващите дни чувате само добри отзиви дори от своите приятели в кафенето. Обаждате се по телефона, за да проучите въпроса, а след няколко минути цялата процедура ви се разяснява и откривате, че това наистина е решението на вашите проблеми.
Да, такъв развой на събитията е абсолютно възможен.

Научете повече за кредитите

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.