Информационна агенция ПИК

Информационна агенция ПИК: Новините от деня и последния час в PIK.bg

Информационна агенция ПИК е онлайн медия, която публикува множество новини, анализи и коментари, което е една от причините за бързото и утвърждаване на медийния пазар. Освен това медията публикува голямо количество собствени новини, често реагира първа от мястото на събитието, така че става предпочитан канал за информиране за все повече българи.
Медията е собственост на „ПИК НЮЗ” ЕООД. Последната се управлява от небезизвестния в публичното пространство Недялко Недялков.

Новините от деня в http://pik.bg/

Основните рубрики, които предлага на сайта си агенцията, са за новините от страната (България днес); новините от света (Светът днес); новини от шоу бизнеса (Галерия шоу); мистерии и загадки (Шарен свят); най-горещите новини (Горещо), рубрики за спорт, технологии, забавление, хранене и др.

За любителите на видеоновините агенцията има и рубрика ПИК TV, в която можете да видите най-актуалното, заснето с видеокамера. Медията предава на живо интересни събития, важни новини и теми, които можете да гледате в тази рубрика. За целта не е необходимо да се регистрирате или пък да извършвате някакви сложни стъпки, а просто трябва да кликнете върху рубриката и най-отгоре се появява екрана. Излъчваните на живо новини обикновено се анонсират на първата страница на агенцията, така че предварително да сте наясно какво можете да видите по ПИК TV.

Най-горещите публикации в медията се показват в лента най-отгоре със заглавие и снимка. В главата на сайта има и течащ скрол, в който с по едно изречение се маркират най-важните теми. Последните новини пък се публикуват вдясно на сайта с по едно заглавие. На началната страница на ПИК се отразяват акцентите от всички рубрики. При кликване върху избрана рубрика от менюто се показват публикуваните новини в рубриката като списък с кратка информация. За любителите на културата и изкуството има специална секция и с такива новини, както и с рецепти. Фотогалерия пък представя най-интересните фотоси, които са достатъчно красноречиви, дори и без придружаващия ги текст.
За обичащите хартиените книги на сайта на агенцията има и място, където могат да се поръчат онлайн най-актуалните заглавия, издавани напоследък. Телеманите пък могат да се информират за програмата на телевизиите от поместената подробна програма на почти всички телевизии. За да изберете търсения от вас канал, трябва да кликнете в лявото поле и да изберете опция от списъка. След това трябва да потвърдите операцията, като натиснете бутон „Зареди програмата”.
Потребителите на агенцията могат да се превърнат и в репортери, като изпратят новина до медията. За целта можете да използвате контактите на агенцията, посочени на сайта.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.