PVC дограма с максимална степен на топлоизолация

Най-логичното решение за остъкляване на стари и нови сгради е чрез PVC дограма. Здрава, надежна и красива – това са качествата на PVС дограмата от ново поколение. В последните години технологиите при производството на дограма се развиха много. Сега изискванията са завишени, особено към топло и шумоизолиращите свойства.

С многокамерни профили, с различни нива на изолиране се решават проблемите на сгради с различни нужди. Името PVC дограма не означава просто един вид прозорци. Моделите профили са в много различни модификации, а отделно малките детайли, които се влагат в производството са безчет.

Всяка фирма, която произвежда и монтира PVC дограма има свой начин на работа от който зависи и качеството на продукцията. Оттук произлизат и разликите в свойствата на дограмата. На външен вид прозорците от PVC са еднакви, но докато в едно жилище има високо ниво на комфорт и всичко е идеално, в друго имат проблеми – конденз, влага, мухъл, ниски нива на изолация, бързо повреждащи се отваряеми елементи.

Това са все неща, които са отговорност на производителя – ако дограмата е произведена с най-евтините материали с посредствено качество, колкото и красива да е на външен вид, тя няма да изпълнява добре своето предназначение.

В нашата фирма качеството е най-важният приоритет. Нашите специалисти помагат на клиентите при избора на най-подходящите профили за техния, конкретен случай. Жилищата са различни като начин на строеж и разположение. За всяко жилище трябва да се избере оптималният вариант, който да удовлетвори нуждите на собствениците, без да се плаща най-високата цена.

Например на прозорец с южно изложение, разположен зад остъклена тераса, няма нужда от PVC профили с максимална степен на топлоизолация, която оскъпява много изделието. Затова пък, на северния прозорец, който е поставен директно на стената на панелен блок, има нужда максимална защита.

Вътрешни преградни стени и остъкления също не се нуждаят от висока степен на топлоизолация. За прозорци, целодневно огрявани от слънцето препоръчваме всесезонни стъкла, които да спират слънчевите лъчи.

Ние предлагаме на своите клиенти PVC дограма от най-високо качество, изработена по европейски стандарти. Клиента получава изчерпателна информация за вида, количеството и стойността на материалите и услугите, които предлагаме.

Дългогодишният опит в остъкляването ни позволява да бъдем експерти в своята област и да предложим най-доброто на своите клиенти. Освен, че работим на реални цени, възможно най-изгодни на клиентите ни, ние предлагаме различни варианти на разсрочено изплащане. При поръчки на едро предлагаме много изгодни условия на плащане, като клиента има пълен контрол над всеки параметър от изработката през транспортирането до монтажа на изделията.

С монтажа на PVC дограма в помещенията се осигурява комфортна среда за живот. През зимата отоплението е по-лесно и по-евтино заради високата степен на топлоизолация. През лятото, дори и да не е включен климатик, въздухът е прохладен и приятен. Като допълнителна екстра PVC дограмата спира външните шумове и осигурява условия за пълноценна почивка в уюта на собствения ви дом.“

Повече информация може да намерите и в сайта на premiumplast.bg

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.