Джошуа Пулев

Ще се играе ли мачът между Пулев и Джошуа?

Милиони фенове на бокса в България очакват да гледат зрелищната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, която беше насрочена за 20.06.2020 година, но заради заразният коронавирус боксовата среща бе отложена и все още не се знае точната дата, на която ще се играе.

Първоначално мачът трябваше да се състои на „Tottenham Hotspur Stadium” в Лондон, Англия без публика, но сега мястото на сблъска може да претърпи промяна, като от щаба на българския боксьор предлагат двубоят да бъде порведен на римски амфитеатър, който се намира в Хърватия.

Опонентите в предстоящия сблъсък си отправиха закани и си обещаха да спретнат голям бой. Договорът за мача е подписан, и ако опасната за живота зараза „Covid-19” не попречи на сметките на боксьорите, то със сигурност ще наблюдаваме истински спектакъл. Букмейкърските къщи в България – Ефбет, Бет365, Уинбет и Палмс Бет все още не са обявили официално залози за събитието, нито пък коефициенти. Това се очаква да стане в края на месец май или средата на юни.

Съдийската комисия назначена за двубоя ще се състои от българин, британец и независим рефер. Подготовката на Кубрат не е спирала да тече, тъй като съперникът не е никак безобиден. Много хора вече са се настроили, за да видят как ще приключи боят между двамата отлични състезатели. Промоутърът на Антъни Джошуа се молеше мачът да е с публика, но предвид ситуацията с опасния коронавирус, все още не се знае, дали ще има зрители. Ако мачът се проведе на незвисима територия, то тогава може да се очаква и далеч по-малка подкрепа за Джошуа.

Разбира се, ако битката се проведе без публика от това може да загуби боксът. Подобен тип сблъсъци по ринговете са рядкост и любителите на този спорт заслужават да се насладят тези две големи именна. Все пак милиони ще бъдат тези, които ще наблюдават боксовата гала вечер пред малките екрани и ще стискат палци за британския боец или за именнитя му български съперник.

Какво ще се случи

 

Официално е обявено, че мач ще има. Всички стискаме палци и се надяваме, че заразният коронавирус ще си отиде с настъпването на лятото и хубавото време. Според някои, боксовият спекъакъл ще се насрочи за 25 юли, но тази информация все още не е официална и има различни мнения по този въпрос. Медиите отделят огромно внимание на мача, така че можете да ги следите, за да разберете кога ще се изправят двете огромни имена един срещу друг на ригна.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.