sportal

Sportal.bg ( Спортал БГ )

Sportal

Sportal.bg е един от най-големите онлайн спортни портали в България, който се знае от всички спортни фенове. Сайтът представя информация за всички видове спортове, като в много от случаите предава директно от мястото на събитието. Интересен факт е, че сайтът има денонощен цикъл на работа, така че да обхваща всичко интересно в спорта, независимо от времето и часовите зони. Според заявката в представянето на сайта той публикува по 250 новини дневно, което си е сериозно постижение и много трудно за достигане от други спортни медии. Феновете могат да намерят и много анализи, интервюта, коментари, статистика, така че всеки потребител ще получи това, което го интересува в областта на спорта. Интересното и разнообразно съдържание, бързата реакция и непрекъснатото следене на новинарския поток са отличителни черти на Sportal.bg.

Иначе всеки ползвател на медията може да се ориентира много лесно в съдържанието. На началната страница в левия прозорец са изредени спортовете, които се следят от сайта. Това са освен традиционните и добре познати на широката публика футбол, волейбол, баскетбол, лека атлетика, гимнастика, хандбал, но също и по-непознати за нашата страна като американски футбол, бейзбол, голф, покер, снукър, спортен риболов на лед, всякакви видове спортни, водни, бойни спортове и други.

Специално място на сайта е отделено и за наближаващата зимна олимпиада Пьонгчанг 2018, където любителите на зимните спортове могат да прочетат всички подробности, свързани с този спортен празник. А олимпиадата наистина обещава да се превърне в спортен празник, като постави рекорд за най-много взели участие спортисти. Също така по време на това събитие ще се раздадат и най-много медали, тъй като програмата включва някои съвсем нови дисциплини. Разбира се, в раздела освен за световните сили в спорта, които ще присъстват на зимната олимпиада от 9 до 25 февруари, можете да се информирате и за българското участие и шансове за медали.

Вероятно най-подробна е секцията за футбола. Неслучайно и в менюто със спортни дисциплини най-горе е посочен БГ футболът, а след това можете да избирате в менюто и едни от най-красивите и популярни първенства в света. Специална рубрика „От скрина” вади на показ интересни стари спомени от култови футболни срещи. Естествено важно място е отделено и на най-интересното, свързано с предстоящия Мондиал 2018.

Феновете имат възможността да гледат и телевизия на живо – Sportal TV, като само кликнат върху иконата на сайта. Не е необходима никаква регистрация. Отделно различни спортни предавания са представени от медията, като са публикувани и акценти от тях – снимкови галерии и видео.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.