обеци пеперуда

Сребърни обеци – задължително бижу за всеки повод

Малко са жените, които не обичат да носят бижута, а дори и да има такива, вероятно притежават поне един – два чифта хубави сребърни обеци.

Среброто е универсален и предпочитан от бижутерите метал, от който могат да бъдат изработени впечатляващи бижута.

обеци пеперудаНяма никакво значение дали става въпрос за семпли ежедневни обеци или красиви и елегантни обеци за празничен повод – и при единия, и при другия случай е добре да знаете как да подчертаете своя чар с тяхна помощ.

 

Наред с колиетата, сребърните верижки, гривни и пръстени, сребърните обеци могат да бъдат част от комплект от две или три части или да се продават отделно.

От векове изисканите дами не пропускат да носят нежни или по-масивни и по-открояващи се обеци, които им придават женственост, магнетизъм и очарование.

Изящната и майсторска изработка винаги е била на преден план, когато се избират и оценяват бижута. Няма как да не се възхитим на сполучливо изработени обеци, които следват каноните на симетрията, хармонията и добре изпипаните детайли.

Нима именно тези бижута, красящи нежните дамски уши, не са съвършения завършек на едно очарователно женско лице?

Разнообразните и интересни по дизайн накити са обичани от дамите, независимо от тяхната възраст, защото внасят не само много красота в ежедневието им, но и защото са неизменно бижу за празници и важни срещи.

Едва ли има кокетка, която би пропуснала да се накичи с хубави обеци, когато излиза навън, за да се срещне с любимия, да посети театър или просто да се поразходи.

Сребристият на цвят благороден метал може да бъде носен както с по-непретенциозни дрехи, така и с официални рокли, делови костюми и дори с бански.

Има модели сребърни обеци подобни на тези предлагани от Somaha.bg, които могат да бъдат носени навсякъде. Някой от по-малките по размер и грамаж обеци, на практика са толкова деликатни, че могат да останат незабелязани, до момента в който не се приближите до дамата и не отметнете косите й.

Други са изключително фамозни и се забелязват от далече – те са по-големи по размери, по-тежки и по драматични.

Подходящи са за сцена, за моден спектакъл или събитие, което си заслужава да посрещнете подобаващо и да направите силно и запомнящо се впечатление.

Този вид обеци обикновено са тежки, масивни, с повече камъни и интересни висулки.

Среброто е винаги модерно и изключително подходящо за съчетаване и комбиниране с други материали, метали, перли, изкуствени или естествени камъни.

За разлика от всички останали бижута, точно обеците са най-близо до очите и косите ви, така че е добре да съобразите избора на обеци с цветни камъни с цвета на очите и косите си. Тъй като обеците с този дизайн акцентират на очите и подчертават контура на лицето, те трябва да бъдат подходящи както по цвят, така и по форма и големина.

За щастие сребърната бижутерия е доста разнообразна и дамите могат да намерят точното бижу за тях, без да им се налага да търсят прекалено дълго.

Ако се съобразите с прическата и формата на лицето си, при избор на обеци, няма как да сгрешите.

При лице с кръгла форма и по-едри черти можете да носите по-големи обеци или плътни сребърни халки.

обеци тип халки

При по-овално лице, скули и прилепнала прическа е добре да изберете обеци със средна форма, мини обеци с клипс или с винтчета.

Особено нежно стоят и малки сребърни обеци с фина висулка. Тя може да бъде във формата на капка, перла, детелина, сърце или кръстче.

Сребърните обеци не са толкова скъпи, колкото златните, така че можете да си купите няколко чифта и да ги сменяте всеки ден.

Така всеки път ще се чувствате по-различно, а разнообразието е в основата на щастливия и пълноценен живот.

Ако вашата страст са цветните и различни бижута, не се страхувайте да експериментирате и си купете обеци, които до този момент не сте си позволявали. Коренно различния дизайн и по-разчупената нестандартна форма ще ви помогне да погледнете по нов начин на вашия външен вид.

Тъй като хората постепенно свикват със себе си и понякога забравят да разнообразяват стила си, защото предпочитат изпитаните модни съчетания, само една промяна на стила и вида на бижутата може да им донесе нови вдъхновения и ново излъчване.

Нима това не е чудесен повод да отбележите началото на нов сезон, нова любов или израстване в кариерата?

Друг повод да изберете по-различни нови обеци е и смяната на прическата. Определено ако скъсите косите си или промените цвета им е добре да съобразите тези промените с вида и цвета на обеците си, така че накитите да са в синхрон с косите ви.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.