Тенденции за лятото и есента през 2017

Пролетта дойде, а вече е ясно кои модни тенденции ще бъдат най-актуални през лятото и есента.  Готови ли сте да изпреварите сезоните?

Както добре знаете звездите са тези, които първи експериментират с модата, като се появяват в необичайна визия на червения килим. Скоро напълно уверено, може да ги наречем модни тенденции не само за лятото, но и за есенния период. Най-хубавото тук е, че можете да ги пресъздадете с вашите любими цветове и собствения си стил.

„Рошав“ кок

Кокът винаги е подходящ и за да е модерен не е необходимо да бъде гладък и стегнат като на балерина. Напротив, тази година кокът от собствената коса или направен с помощта на ластик ще е модерен, когато от него изпадат по няколко кичура. Накратко, колкото по рошав е кокът ви, толкова по-модерен е.

Котешки очи

Нищо не е по-сладко от влажните котешки очи. Ако искате да постигнете този ефект, то кремообразна текстура с гланцов ефект е чудесна за перфектно сливане на тъмните нюанси. По този начин си спестявате губенето време в прецизното сливане на по-тъмните тонове.

Маникюрът от два слоя

Първият слой се поставя по цялата дължина на ноктите. Вторият – малко по-навътре от краищата.

Двуцветни устни

Устните следват маникюра. Можете да използвате близки по нюанси цветове или контрастиращи.  Можете да поставите двата тона на горната или долната устна, или в двата краища за по-добро преливане.

Розово

Сенки, руж, устни – с тези неща не може да се прекали. Единственото правило тук е да се използват най-светлите нюанси на розовото.

Кадифе

В качеството си на модна тенденция, кадифето става неразделна част от визията. То може да бъде под формата на аксесоар за коса, диадеми или фиби.

Сенки гваш

Това са сенки, които са в ярки тонове и са небрежно размазани по-клепачите.  Те напомнят за гваш – най-дръзката тенденция, на която се решават само най-смелите.

Източник: https://stylezone.bg

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.